Divná věc

Divná věc

Anotace: Někdy být sám sebou a uvědomit si svoji originalitu a samostatnost je těžké, hlavně když toužíte se s někým doplňovat a vzájemně se podporovat.

Sbírka: Co?

Divná věc

Slepá, hluchá, tak cítím se každodenně,
když ty mluvíš o odměně.
Za všechno – všechno,
jenže ouha, oddělila nás naše touha,
už nejsme jedno
a moje já křičí, že není ničí
a koho by vlastně mělo být?
Vždyť cítí se tu jak vyhnanec
a musí tu být divná věc.
Dítě, které odtrhli od milující matky,
žije tu protkáno zmatky.
Ví toho, ale zdá se jí, že z toho nedokáže nic,
ale takový je života rub i líc.
Ach, tak probudit se do reality,
kde opětovány jsou
LÁSKOU BEZ PODMÍNEK
všechny city.
Autor Lady L, 29.04.2009
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, TAORA3, zlomeny srdce, Mario de Janiero, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

priznávam, donútila ma zamyslieť sa

29.04.2009 21:54:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí