NECHCI UŽ BÝT TA HODNÁ HOLČIČKA

NECHCI UŽ BÝT TA HODNÁ HOLČIČKA

Anotace: proč být stále jen "ta" hodná ???

Nechci už být ta hodná holčička,
Co jen vzhůru kroutí očíčka
A mlčí,
Bojí se odpovědět, odporovat.

Vyměníme si role,
Teď budu ta zlá já
Teď poslouchej ty mě,
Co mě zajímá!

Teď já budu křičet a nadávat
Na tebe , na celej svět,
Teď ty budeš mlčet!
Autor Štířice, 29.04.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí