Na tohle nejsou léky

Na tohle nejsou léky

Anotace: ...;-))

Všechny lampy už shasly
pod koleny smutečních průvodů
a do rukou hřebíky
na záda kříže

někde v mlze toho všeho
stojíš ty
a
říkáš že už neumím vůbec žít

tak já ti to teda řeknu
jak je to s tím mým
dokurveným životem

ŽIJU
bohužel je to asi málo
protože žiju jenom
pro Tebe

slyšíš ten dech
jak dvě těla
do sebe

vstupují

tak já třeba ne

ne

protože myslím

jenom na tebe

sakra

dívám se do kapes
a už ani nemám
na to abych
si vykoupil
svou pokřivenou
duši

dívám se
jestli neprší
možná že ne

možná že
pláčeš
Autor Jasmin de Paris, 29.04.2009
Přečteno 290x
Tipy 15
Poslední tipující: just me, Zpátky, Kubino 2, jedam, Lukáš Rymeš, vapiti, enigman, shakespeares, Lacosta1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není prasečí chřipka, neboj ;-))

29.04.2009 19:39:00 | Jasmin de Paris

Na tu nemoc nejsou léky a šíří se pandemicky po celé planetě...pomoc...

29.04.2009 18:52:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí