Zpověď básnířky

Zpověď básnířky

Anotace: ...

V obrazech půlnoční skrýše
tiše se vzhlíží,
starý dům objímají stíny známých hrůz.
Potichu sedí a přemýšlí,
proč je noc tak lakomá
a nechává si pro sebe všechny hvězdy.

Potichu sedí básnířka
rýmy už zase spřádá,
marnotratnost všedních dní
přebíjí s každým dechem.
Sedí básnířka,
tiché verše spřádá.
Autor Paulette, 29.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Scream Silence, enigman, Kristine Clary-Aldringen, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tichem obejmutá...

29.04.2009 23:49:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí