Navátá...

Navátá...

Anotace: +++

Dým z cigára se místností rozplývá,
břicho se mi smíchy nadýmá.
Mrazivá píseň v uších zní,
popelavý čmoud už v očích čpí.
Vždycky budu sama sebou,
to tebe noční můry ze mě zebou.
Možná to hraničí už se zákonem,
nechávám se dál vést svým tónem...
Autor Joyo, 29.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí