Anotace: ....

Ano
měj rád nejvíce sám sebe
potom budeš mít své modré, čisté nebe
v němž si budeš moci krásou žít
plnit si své touhy a krásně chtít
pak snadněji se Ti dýchat bude
pak můžeš snést dalšímu modré nebe
pamatuj však na sebe
tam je základ pro Tebe
nechtěj stále šlapat po mokrém listí
je pak tolik pádů
bolestí
po suché, pevné zemi kráčej
a k svému myšlení se vkrádej
ber si z něj to co posílí
nech paprsky slunce
at Tebou prochází
dají Ti tolik energie
a Tvé rty rozesměje
lehoučký jako pírko budeš
podej mi ruku
osude...
Autor Quigleika, 30.04.2009
Přečteno 281x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, K.a.Z, jedam, Lea Aura, NikitaNikaT., raďo, STIMPRE, kikis, TAORA3, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osud je občas plachý, někdy se holt zdráhá...

28.05.2009 12:33:00 | NikitaNikaT.

jo zastavení se u sebe je dobre

27.05.2009 11:16:00 | raďo

Líbí :o)
st

01.05.2009 14:30:00 | Lilly Lightová

Pěkná

30.04.2009 09:36:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí