Nový směr

Nový směr

Anotace: ...

Milujte se, množte se,
v tom je naše síla,
ať řady lidí rozrostou se
a udrží se víra,

v lepší zítřky, hezčí svět,
pro nás i naše děti,
my dál se budem vyvíjet.

Po nás zbydou nový lidé,
a tuny, tuny smetí,
kdy už konec tomu příjde?

Kam to míří naše žití?
Co od života chceme?
Za antiky, humanismu,
či v nějakém jiném -ismu,
na to asi nepříjdeme...

Život ten kupředu letí,
my plodíme haldy dětí
a hledáme smysl bytí,
po putykách, do přírody,
v moudrách knihách, na hřbitovy
snašíme nové kvítí
a předků ptáme se co chtěly.

V nekonečném koloběhu
život s životem se střídá,
občas někdo zamyslí se
a myšlenku svou přidá,
lidé vzkřiknou vida!
Tudy bychom jíti měly...

Milujte se, množte se,
v tom je naše spása,
ať řady lidí rozrostou se
- teď zrovna někdo hlásá.
Autor Tomáš~2, 30.04.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Joyo, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí