přes bludný kořen a zatuhlý sen

přes bludný kořen a zatuhlý sen

Anotace: ...o uvědomění

Sbírka: ...vážil si výletů do neznáma

přes bludný kořen
a zatuhlý sen
roztrhaná mapa
pootevřená vrata
stařec sedí a sleduje
provází snem
vede a miluje
procházky pouští
z černého písku
zavedou do tajů
hledání v tichu
(zavedou) k velkému zámku
ukrytého v lesích
s hvězdným průvodem
čekajícím v nebi

zámek a komnaty
se sluhy bez tvarů
průhlední přátelé
hledají potravu
v zámku je světlo
uprostřed noci
tíživé blíží se
říká mi cosi

za místním pánem
chci jít, kam se dá
dost jsem se podivil,
že tím pánem jsem já
Autor dead-head, 30.04.2009
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hezule, jeejay, raďo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí