Chyby dělaj člověka

Chyby dělaj člověka

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět

Sbírka: Básně Šest pět

Já četl knihy v domnění,
že ve znalce mě promění.
Já navštěvoval operu,
že špínu svou tak seperu.
Já psal operní árie,
že říkat mi budou: génie!

A kde je má odměna?
Proč nepřišla má proměna?
Nedivte se, přátelé;
já se spletl absolutně;
celou dobu hledal špatně.

V jedné šťastné hodině
jsem našel radost v rodině.
A navíc k mojí slasti
krásu ve své vlasti.
Nehledejte, co už máte,
Neučte se to, co znáte.
Autor Krizvi, 30.04.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svätá pravda! :)

09.05.2009 20:29:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí