Jasmín

Jasmín

kradené srdce
hodiny schované
/či snad více?/
někde tam,
kde ho nenajdu
(kde ho nenajdeš)

tak já hodím
i to svoje
na koleje
u nástupiště
dvacetsedm
/a třičtvrtě/

proč nežiju v jiné sféře
kde bublinky jsou hranaté,
jasmín voní po jahodách
a štěstí vám nezavírá před nosem dveře?

v bludném kruhu
ztracená mezi neztacenými
se zavřenýma očima
čekám na spásu

....
Autor bloumej očima, 30.04.2009
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, black-ladybird, enigman, Bíša, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí