Koťe

Koťe

Anotace: mňau mňau

Čekám na tvé psaníčko,
jako kotě na mlíčko.
Koťátko čeká chvilinku,
miluji svou maminku.
Maminka je moc hodná,
ale vadí mi že je zbožná.
Tatínek zbožný není,
ten se tomu pořád tlemí.
Autor deblina, 30.04.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí