Tati...

Tati...

Anotace: pár vět, které nikdy svýmu tátovi neřeknu...

Nikdy jsi mě neobjal, tati...
Už jsem skoro dospělá a ten čas tak letí...
Dospěla jsem z malého dětska téměř v ženu,
ale to dětství a srdce mladé zůstane pořád plné stenů.
Pořád mě to něco mrzí a cesta k Tobě je jak dlouhá pláň.
Trápí mě,
že neucítila jsem nikdy na tváři Tvou upracovanou dlaň.
Nevím, že i Tvé ruce umějí pohladit.
Ale poznala jsem,že ať jsi jaký jsi, umíš poradit.
Nikdy jsi mi neřekl, že máš mě taky rád.
A já toužila to slyšet aspoň jedinkrát.
Nebo aspoň slyšet, že jsi na mě hrdý jako dceru.
Aspoň jednou jedinkrát - věru!
Vždycky´s byl přísný, leckdy krutý k nám
a já mnohdy přemýšlela, jestli Tě znám.
Ani nevíš, jak bych chtěla slyšet to Tvé:
" Jsi moje holčička "
Ale už nejsem dítě, už nejsem maličká.
Čas už se nevrátí a Ty nedáš mi to, co mi stále chybí.
I tak Tě mám ale ráda,
i když jsme si tak trochu cizí...
Autor melebele, 24.10.2005
Přečteno 815x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Dneska už je vše v pořádku. Byla to dlouhá cesta, na které je nejhezčí to dnešní tátovo obejmutí.

07.12.2011 11:38:02 | melebele

Brouzdám po tvých dílkách a toto je na jedničku s hvězdičkou, umíš to krásně říct, dodej si odvahu :o)

01.12.2005 17:51:00 | michala

Měla jsi těžké dětství, přesto ho máš ráda. Klaním se a doporučuji dát mu tohle v dopise k narozeninám...

24.10.2005 22:02:00 | Krtica

Tohle znám. To se neříká snadno.

24.10.2005 09:13:00 | Judak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí