Unesený svetlom

Unesený svetlom

Som unesený svetlom,
v ktorom vládne sila nepokoja...
Kreslí svoj prierez svetom,
pred zrakom skrytého vedomia...

Vidím tu cestu bláznov,
čo chytajú sa podvedomia...
V kútiku duše sú brázdou,
vyrytou žiarou do svedomia...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 01.05.2009
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta cesta světla
co nám řekla
když poklekla
před krasou života
před krásou cest
v zrcadlech
/zajímavě napsané/

01.05.2009 14:02:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí