Strom..

Strom..

Anotace: tak to prostě je... a ani ty slečno DOKONALÁ s tim nic nenaděláš

Sbírka: V nostalgii B..

Opři se o mne,
pokud budeš chtít.
Vryj do mě nožem:
"Nikdy nemůžeš mě mít"

Zlámej mi větve,
zahoď je na zem.
Přec bolest necítí,
ten, kdo je blázen.

Otrhej všechno
a v popel to spal.
Vždyť můžeš cokoliv,
tak konej dál.

Jenom až chutě tvé
zatouží po plodu,
vzpomeň si način svůj
a nečekej úrodu.
Autor Sana.sorrow, 01.05.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Terčisko, Churry, STIMPRE, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí