Za husu

Za husu

Anotace: strašně mi to chybí...proč mi teď neni špatně po oslavě s tebou...?

Tvůj úsměv zdobil všechny krásný
prázdninový dny.
Jak sladce znělo v letním vánku,
že ty a já jsme MY!!

Kdo jen mohl předvídati,
že se všechno změní.
Cesta zpátky snad by byla,
avšak zájem není.

Netušíš, jak je mi líto,
že mě teď máš za husu,
že Trosky jsou oproti nám dvoum
vila plná luxusu.
Autor Sana.sorrow, 01.05.2009
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, Churry, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí