Pavouk spřádá sítě

Pavouk spřádá sítě

Pavouk spřádá sítě hbitě,
do nich slzy různé chytá,
láska je tanečnice hbitá,
slunce tak může čarovat
a v duhu je proměňovat.

Láska se chodí napít potají,
i když sudičky reptají,
předou nitky běhu života,
někoho čeká pěkná klopota

Něco dobrého - trocha trampot,
bolesti či smutku -
čeká na každého vskutku,
poklady vidí každý jiné,
ten pro zlato - ten pro lásku hyne.

Co z toho si vzít za ponaučení?
Láska je klíčem,
který do nebe bránu odmyká,
i když cesta je mnohdy trnitá.
Autor Lady L, 02.05.2009
Přečteno 506x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Bíša, floreciente, Ctěný pán, 6thSun, Kristýnka15, Psavec, s.e.n, zrrrr, Javorinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň.

Malá připomínka k rýmu-vzkaz.

02.05.2009 07:09:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí