exekuční

exekuční

Anotace: ,,

Promiń mi v nebi má maminko
jak žiju, prý piju
...jen malinko
nezvedám prkýnko
svou ženu biju
a topím kočky v akváriu
letos jsem nebyl u zpovědi
a ani u holiče
a to neni výčet..celý

Hoří mi koudel za prdelí
to ty dluhy,samý puč mi!
doma všechno vomotaný
páskou exekuční

Promiń mi v nebi má maminko
že to co do mne kdo kdy vložil
narval jsem do žil ve formě destilátů
..jó a pozdravuj tam tátu!
Autor zenge, 02.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, raďo, Mbonita, Marupiara, shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obsah strašný ale tak pěkně napsaný,...

02.05.2009 19:28:00 | Marupiara

hm...není nad upřímnost...i když pozdě...

02.05.2009 18:33:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí