Bytost

Bytost

Anotace: ...

Jsem uvězněná
ve svém těle
ta vzájemná nenávist a láska

Hmota zestárla
duše se nezměnila
vnímám svět jinak
jako dítě

Chybí mi zkušenosti
bojím se kontaktu s tebou
nevím co čekat
nejsi já

Nemám koho milovat
jsem sama
nedokážu věřit

Jsem plná protikladů
sama proti sobě
Autor Zuzanka.D, 02.05.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Bardot, shakespeares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to tak někdy člověk cítí...až na kost...ale...není to tak...není

02.05.2009 18:31:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí