Jednou za rok

Jednou za rok

Anotace: 1.5 ... narozeniny

Řekneme si jak se máme rádi.

Alespoň jednou do roka.
Snažím se uložit všechno do tmavého kouta pokoje.

Snažim se vnímat pocit
že na mě někomu vážně záleží.

Ale nejde to.

Zpod postele na mě vykukují staré křivky
a křičí mi do tváře
plivají i svý jedovatý sliny do tváře.
A smějí se.

Je to slyšet.

jen jednou za rok
i snažím nepřipustit pravdu
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 02.05.2009
Přečteno 248x
Tipy 13
Poslední tipující: embryo v hlave, labuť, enigman, Psavec, Bíša, LucQa, Simísek, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen jednou za rok. Jsou... JSOU lidi, co Tě maj rádi...i já.

02.05.2009 21:59:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí