buba

buba

Anotace: (podzimní beat) (pro neurobeata) (a amélii)

a můžeme se na ten buben spolehnout?
jistě, plně spolehnout
se můžete pouze na náš buben značky bubenbubenbuben.
hraje s listím celý duben
a ještě ani jednou jeho velká blána
nepraskla a neobarvila se trhlinami
jako africký kontinent za štepení rovníkových tečen
neb jsme spolehlivější než kdejaký josef
a náš buben nutí laně do zpěvu.
a můžeme se na ten buben spolehnout?
jistě, plně spolehnout
se můžete pouze na náš buben značky bubenbubenbuben.
ale kým byl ten buben prosím pane vrouben
to nevím jak bych mohl vědet co měl zločinec za lubem
ale jako duchovní který vykládal myslím že se na té zkoušce ukázal
a byl nahoru rubem, ne lícem, ale rubem,
a náš buben nutí laně do zpěvu.
ale můžeme se na ten buben plně spolehnout, nebo jen neplně
ale to víte že plně, přece bychom vás nevyprazďnovali
kvůli jednomu hloupému bubnu, to by od nás bylo hloupé.
ale my ten buben potřebujeme na zpívání
našeho nového sboru andělů, a ten je řízný
a mohlo by dojít ke zranění,
můžeme se na ten buben plně spolehnout?
ale jistě, vždyť říkám, že vás nebudeme vyprazdňovat
a tudíž chcete-li, vezměte si je všechny
a spolehněte se, že až budete vy něco chtít, tak my vám to připomeneme.
Autor ludmil, 02.05.2009
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth, Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bubenbubenbuben ludmil POWER, je to opravdu dobre, nu, amélyje, koupil jsem ti báseň, neboť jsem zapomněl, že jsem ji sám napsal. bubenbubenbuben, neurobýt za dubem, přece vás nebudeme vyprazdňovat! spolehněte se

my vám to rádi připomeneme.

bubo bubo, bubo.

04.05.2009 21:26:00 | Já Esther Ruth

to je úplně dobře šílené.

03.05.2009 22:46:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí