Možná plechovka

Možná plechovka

Anotace: Ztracená hra, všichni jednou musíme z kola ven. Je to prostě boj o místo, nebo možná tak nějak. Spratkům mně podobným

Možná v tomhle pokoji
Změníme celý svět
Špatný od poloviny
Svými pohledy zpod obočí
Se ptáme vybitých oken
A větru prohánějícího se
Pod nohama s plechovkou
Od coly

Možná v tomhle období
Spasíme mraky na nebi
Které nejsou čisté
Ale trapně barevně pobryndané
Tvořící špínu na mo(d)ři cesty
Pod nohama s kozervou
Od 15% masa

Možná v téhle hodině
Krátce po rozbřesku
Pobijem se o místo
Mezi vinohrady
Kde leží pobité hlavy
Rozprášené vinné révy
Jako obraz naší doby a nás samých
Využitých
Na popel spálených
Pod nohama s plechovkou
Z hliníku
Autor její alter ego, 02.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 19
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Severka, crac, lennerka, Vlk v rouše, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, kikis, labuť, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

computer world

10.05.2009 19:34:00 | crac

z aluminia...

03.05.2009 00:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí