Slepý Bůh

Slepý Bůh

Anotace: ...

Sbírka: Pravda od vína

Vzpomínáš?

Poslední hodina absurdní noci
Lapená tmou, co přisedla do tmy víčka
snad setkání ve výškách lidského klamu!

(ač ráno moudřejší večera)

Pán Bůh se otočil a zakryl si oči
Mé srdce pláče, snad do rytmu praská
A nikde živáčka ku pomoci

Pak přišla slova, víno a spousta slov
Vzpomínáš?
V té absurdní noci?
Skryla tě před sebou do klína
A nikdo ku pomoci
Já bláhová, v závrati snění

(JÁ, černá blondýna)

Schoulená v náručí cizího muže
Dýchala jeho vlastní ženu
V absurdní noci
Kde do snů svých strkám tebe
A Bůh studem zakryl si oči
By neviděl tu pravdu od vína…
Autor Kačís, 02.05.2009
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí