Ztracenej klíč

Ztracenej klíč

Anotace: pouhá přízemní ztráta klíču na jarním festivalu...možná...

Ztratila jsem klíče svoje,
od srdce a duše mojí.
Hledám je v lese,v louži, v trávě.
Oči už se trochu bojí...
...včerejška,co rány hojí
a v pozítří nedoufají.

Ztratila jsem klíče modrý,
v davu,kam i oheň chodí.
Na návštěvu k slečně vodě,
povídaj si o samotě.
O samotě uvnitř těla,
uvnitř těla jedné z nich
- víl co nosí kolem pasu,
klíč od citů minulých.

Do vlasů si zamotávaj
slova,co s ránem odchází.
Plíce jim voňí po vanilce,
tváře mají růžový.
Nad ničím moc nepřemýšlí
a chodí jenom po špičkách.
To proto aby nevzbudily
feťáky na lavičkách.

Před problémy utíkají
a o životě neví nic
- víc než kolik klíčků malých,
měl ten jejich svazek mít.
Přitom by stačil jeden jedinej,
nezlomenej,zrezlej klíč.
Z lásky ale darovanej,
co neovládal ho jen chťíč
Autor urcite.me.neznas, 03.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi to líbí. Má to hezký pocit v sobě. Tip

03.05.2009 12:49:00 | Isobel

to je potom dobře na duši
jenom brečet nestačí.../pěkné/

03.05.2009 12:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí