Na paměti měj

Na paměti měj

Anotace: ---

Jsy blázen bez domova,
bílou krev cedíš pro amora,
tak zasekni už svůj dráp,
a buď zas chvýli chlap,

-Lidi kolem zíraj suše.
Tobě se tu nelíbí že?
Kam chceš ale jinam?
Po smrti voláš? Cože?!

,,Život bolí, po smrti bolest pomine´´
NE NE tohle nesmíme!
Uvidíš, jednou přijde čas,
a život krvavý, bude opět pln svých krás.

Tohle na paměti měj,
a životu do očí,
ve dne se směj,
a plakej o noci.
Autor Peaceter, 03.05.2009
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je moc krátký a někdy moc hrozný na to, aby stálo zato ho žít.. a přece, všichni ho žijem..

04.05.2009 16:05:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí