Pavouk

Pavouk

Anotace: ...

Usnul pavouk v mojí dece
byl větší než mince
leknul se mě já ho taky
a jak běžel s pod deky
a z postele na koberec
křiknul jsem na něj
„počkej nebuď blbec“
a on nic běžel dál
uplně mě ignoroval
a až na druhé straně pokoje
zastavil se a já ve stoje,
naše oči se setkali
„dostanu tě ty vrahu much
zavřu tě do sklenice bez průduch
a hochu jenom tak mezi náma
krmit tě budu těstovinama“
natáhnul jsem se pro sklenku
a on zmizel za skříň do výklenku
pavoučí muž
v puse má nůž
teď ve strachu večer zhasínám
a když pod dekou zlehka usínám
slyším ho běhat po pokoji
a vím že sítěmi proti mně zbrojí
jeho je noc a můj je den
jeden z nás bude spokojen
Autor raďo, 03.05.2009
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Kapka, Mario de Janiero, 6thSun, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prímová... ST.

02.08.2009 01:30:00 | BERYL.K

Zajímavá...

10.05.2009 08:59:00 | Kapka

Usínej hochu v plné zbroji
ať se tě pavouk, vrahoun, bojí...

05.05.2009 11:15:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí