Já končím!

Já končím!

Anotace: Asi bez smyslu.. Ovšem já v tom mám jasno.. Bohužel?

Nová identita
vydolovaná v prázdnotě
Vynucená okolnostmi
nekonečného strachu
o zbytek sebeúcty...

Jak popsat prázdnotu
smíchanou s bolestí
ztrátou lásky
ztrátou srdce
se špetkou něhy
vynucené dotíravými pohledy
pozdě večer...

Nepochopitelná náklonost
ničící plameny
tvého ironického smíchu

Neumím popsat co se ve mě odehrává,
neumím říct ne
tolikrát za sebou...

Končím
s přikládáním polínek
do ohně co pálí
Končím
s přátelstvím
tolik potřebným...

Já končím
teď na scénu nastupuje ona
ta nová
bezcitná a chladná
Gratuluju
Autor hazy sky, 03.05.2009
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám jeden song a strašně mi ho připomněla poslední věta. Ten song se jmenuje takhle "Congratulions, I hate you!".
_______
Opět paráda!

28.05.2009 17:12:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí