Svět kousek od ráje

Svět kousek od ráje

Anotace: ...

Proč necítím se jako v ráji
když ve větru listy vlají
nebem líně plují plachetnice
bez kormidel němé námořnice

Proč opustil bych klidně hned
nám bohem darovaný svět
kde jinak voní každé kvítí
a pro všechno slunce svítí

Asi zdám se bohu býti nevděčný
ale svět nepřijde mi báječný
toužím aby nebe bylo modřejší
přeji si aby lidé byli moudřejší
Autor Fade_to_black, 03.05.2009
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, WAYWARD, Lady Carmila, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to si přeje spousta lidí :-)

24.05.2009 12:22:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí