Pro lásku

Pro lásku

Anotace: ...

Když stane se, co by se stát nemělo,
když venku svítá a mně se zatemnělo,
když vteřina zdá se dlouhá jak hodina,
něco končí a něco jiného začíná....

Dveře smutku otvírám,
uplakané oči přivírám...
Nechci se dívat na tenhle svět,
nechci nic vnímat, chci nevidět....

Musím dýchat, musím snít...
musím věřit, nechci černé myšlenky mít...
Musím znovu a jinak začít žít...
protože jen s tebou....
jen a jen s tebou...
já chci být!!

Miluji tě...
to doufám víš ...
snad tomu jednou uvěříš!!
Autor Gaia.M, 03.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké vyznání :-)

04.05.2009 07:11:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí