Duše kterou pohřbila touha žít

Duše kterou pohřbila touha žít

Anotace: ...

Zabila ho revoluce
spadl do hlíny
a ta tiše
zasténala
Spadl jako nedotčený
kámen
rovnou z betonových
schodů
Zabila ho revoluce
andělé nad ním
pláčou
svíral život v levé ruce
Ten život co nehlasitě sípal
Usrkl si černýho kafe
a pak spadl dolů
svoji duši nechal
uschnout na amsterdamským
molu
jak svou touhu
v pokoji na prostěradle
Někdy Bůh ukáže si:

Teď sem přijde TADLE
Autor Jasmin de Paris, 03.05.2009
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Stoneman, Psavec, destovecka, vapiti, zrrrr, kikis, jedam, J's .., TAORA3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé :-)

04.05.2009 07:04:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí