Mamince

Mamince

Anotace: přání ke dn i matek

Slunce už paprsky pouští
a posílá na zem k nám.
Pán Bůh tě nikdy neopouští,
ty to víš i já to znám.

Podívej na malý čtyřlístek,
je utvořen na stranách všech
vlastně ze samých srdíček,
až se ti tají dech.
¨
Bůh nám dalpřírodu celou,
abychom v ní lásku nacházeli,
zpívali mu píseň vděčnosti- i tu neumělou
a navzájem se milovali.

Slunce už paprsky pouští
z nebe na zem k nám,
ať rozkvetlým sadem jdeš a nebo pouští,
vždy hleď jen k výšinám.

Čtyřlístek v dlani schovávám,
je sice malinký,
ten na památku mám,
připomíná mi lásku maminky.
Autor halo, 03.05.2009
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: Philosophic Theory, destovecka, labuť, zrrrr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaslouží si ST!

04.05.2009 09:19:00 | labuť

nádherná, zasloužený ST

04.05.2009 06:54:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí