Salomé

Salomé

Anotace: Někdy svůj talent zneužijeme pro někoho jiného aniž bychom si uvědomovali krutost našeho díla...

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Salomé


Ach Salomé,
jsi tak krásná,
že nejde ti odmítnout
a ty jak hloupé děcko
přeješ si život Jana
– všecko.

Ach Salomé
co jsi to provedla ?
Jednoho do nebe jsi přivedla.
Svým krutým přáním.

Ach Salomé
mohla jsi mít spásu
teď nemáš klidu.

Ach Salomé
tančíš – tančíš bez oddechu
v ďáblově pelechu.

Ach Salomé.
Autor Lady L, 04.05.2009
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí