Proč?

Proč?

Anotace: ...

Proč přepadá zloba a zášť?
Proč krade se vztek na tvář?

Proč mít smutek v očích?
Proč mít nedůvěru v myslích?

Proč někdo někoho zklame?
Proč to není známé?

Proč se sliby neplní?
Proč se objevuje trápení?

Proč to slovo existuje?
Proč se to těžko vysvětluje?
Proč?
Autor Jarka, 04.05.2009
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Juraj Hrom, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč? Smutné, pravdivé a nejspíš bez odpovědi.. P.

12.07.2009 14:13:00 | Pevya

Proč?Kdo ví odpoví.

04.05.2009 09:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí