Čokoláda

Čokoláda

Anotace: ..sladká neřest,

Ulamuji čokoládu,
vylepšuji si náladu.

Čokoláda s oříšky,
to je zázrak maličký.

sedím, sním a mlsám,
sladkost dosyta vychutnám.

Myšlenky jsou klidné,
vzpomínky zas vlídné.

To jen díky čokoládě
jde to takto snadně.

Je to sladká tabletka,
která neduh zažene hnedka.
Autor Jarka, 04.05.2009
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Vojta B., Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím pěkná. Taky mám moc ráda čokoládu. Miška

08.05.2009 17:15:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí