Život

Život

Anotace: -

Střípky sebe znovu sbírám,
očima zas život vnímám.
Vidím kolem plno zázraků,
třeba modré nebe bez mraků.

Život je plný překvapení,
někdy klidný a jindy zas není.
Má duše se uzdravila,
zase znovu uvěřila.

Trápení asi musí občas přijít,
bez něj by nemohl život být
a já chci zase znovu žít
a radost z života mít.

Tak otevřu oči,
to trápení končí,
plamen svíčky ještě hoří
a do tmy se neponoří.

K naplnění snů mít síly,
snad počkají ještě chvíli,
až spatřím tu cestu svou,
už ne nebem,ale zemí mě nohy ponesou
Autor Aliklat, 04.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí