Anděl strážný

Anděl strážný

Anotace: -

Kam se poděl můj anděl strážný?
Přileť,
je to vážný.

Což nevidíš, že pláču?
Snad nejsi hluchý,
když neslyšíš mé vzdechy.
Snad nejsi slepý,
když nevidíš, jak se mi na tváře slzy lepí.

Kam jsi zmizel?
Snad nespíš?
Jinou práci máš?
Kde vězíš?

Snad ti nepřistřihli křídla,
snad tě do klece nezavřeli.
Vyleť ze svého sídla,
Ozvi se mi!

Stále nikde nikdo,
však pozdě už je.
Já měla ráda jeho,
ale on už asi nemá mě.
Autor A'tuin, 04.05.2009
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí