Ráno

Ráno

Anotace: ...

Je ti zle...
Je ti zle...
Hned jak ráno vylezeš ze svého kočárku, máš hlad
Žádný jídlo, trocha menstruační krve
ve flašce od vína...místo kakaa?
Trocha zvratků...k snídani moc řídký?
žádný problém, zahustíme...
strouháš si žiletku do /jídla/
a šňupeš prášek na spaní...utíkáš od toho všeho,
od nechutnýho světa...
Chutná to skvěle!
Okořeněno nedočkavostí
Přislazeno
svobodou
rozhodnutí...
Autor DalfaSalfa, 04.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí