Minová pole vyklopkávám ti po tělech

Minová pole vyklopkávám ti po tělech

Anotace: ...dalších... a dalších.... nikdy ne bez tebe

Ke všemu bůh ti
marně ztrácí slova
v minovém poli jazykem napříč
vzpomínkami

tvé rty
kam schovávám se
když říkáš
...stále stejně dětinská...
a naivní jsem...schovaný ...
dřímáš mi mezi nohama jakoby
mezi světy
v hranicích oplodnitelnosti
vět

Já? za pohled nikdy
nedám víc
jedno přešlápnutí miny kde
včera dýchals ty dnes rozdýchával
jiný...

Tak asi sbohem;

skrze zatnuté zuby plížící se slova
k nebi už nikdy
nedotančím. ne s tebou
ne v téhle
době.

A jsi!

před časem klekám si v domnění
že pořád jsem; v tobě se
nezměním;
tak dobře

a stesk
cigaretama
podpálím..

že prý


dětinská naděje…nejurozenější síla
lež není slib,

(nejdospělejší jsem v bříšku byla,
čím víc ti rostu v cizí dítě)

přestože láska nepřežila...
...bez pláče v sobě
miluji tě;

tak asi sbohem a stesk
cigaretou podpálím s úmyslným
přešlápnutím miny, když nedodýchám dnes
mou smrt potvrdím jiným...
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 04.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 19
Poslední tipující: hanele m., Jiparo, Jasmin de Paris, carodejka, Anewue, lucajda89, Vlk v rouše, Zdenek, kikis, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí! Takový retro trochu a síla okamžiku navíc. Prostě takový bezberličkový dílo.. Super!!!

14.05.2009 20:07:00 | Jasmin de Paris

Opravdu moc krasny volny vers, plny opravdovych myslenek smutku i prani, nebojis se pouzivat nas jazyk a to je velmi krasne! ST

12.05.2009 14:09:00 | carodejka

Ještě nikdo nekomentoval?? Zvláštní... Tohle je dílko, které si zaslouží ST

10.05.2009 11:48:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí