Vykradená duše

Vykradená duše

Anotace: kdo mohl tušit, že se to tak zvrtne...:-(

Na kousku papíru
celý můj život
fotka mé rodiny
na širém světě
jedna žena,
které jsem se zaprodal
láskou a něhou
prosívám skrz cedník
slzy, které tvrdnou
vztekem, vzali mi ji,
vzali mi mou rodinu
říkal jsem jim ne!
to nemůžete!
vykradli obsah
mé duše, zastavili se
a odešli s MÝM majetkem
nezní to hezky, ale já
zařval jsem hezky od plic:
"ZLODĚJI LIDSKÉHO MAJETKU,
TO BYLO MOJE, BYLO MOJE..."
hlas se zlomil
"Bylo moje...."
"Moje".
bylo...
....moje
Opakoval jsem to jako,
když dokola přetáčíte nahrávku.
Neslyšeli mě, byli již daleko,
a já se rozplakal jako batole,
bezbraný, bezmocný
s prázdnou duší
Autor Tomáš Přidal, 04.05.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ano, docela dost o.k., mně tam chybí kdo co kam odvlekl, možná už jsem nechápavý, nebo mám úžeh z těch pěkných dní, co byly, nebo je tam náznak politiky?, nebo jsem možná nedospěl... Pardon

04.05.2009 19:29:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí