Válka

Válka

Anotace: takové zamyšlení a pár obrazů z období války...

Volání havranů prolétá vzduchem
supi už krouží nad tichým bojištěm
krev stéká po stéblech šedého jeviště
povětřím do pekla duše letí
do krajin s ďáblem, zlým duchem
duše všech padlých dospělých, dětí

vítr si tiše hvízdá jda po strništi
smutkem je oděn toho času
zavřeli mladých lidí krásu
černý kůň běží s povozem
panenka plave si v brouzdališti
v divadle s prázdným ochozem

je ticho, vržou víka rakví
zlé skutečným se stalo dnes
pár duší letí do nebes
však ostatní jsou v řetězech
veškerý odpor málo platný
smrt ze rtů vzala jejich dech.
Autor Frosty28, 04.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí