Medvídek

Medvídek

Anotace: takové přirovnání, přečtěte si a pochopíte..

Zabili medvídka stříbrnou vidličkou
byl chudák celý zbídačený
tři hroty tiše prošly mu hlavičkou
je mrtvý a to je nadělení

z malého tělíčka padá plyš
a smutná očka sténají
nenašel nikde svoji skrýš
kde by snad přežil potají

zlá válka vzala další život
dnes bezbranného plyšáka
ať už jsi pěšák nebo pilot
smrt si tě k sobě naláká

ať bojují si ti, co chtějí
však proč zabíjet nevinné
zas žalozpěvy v kapli pějí
v té naší době podivné.
Autor Frosty28, 04.05.2009
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Veselý Drak, slečna.závist, nejsembásník, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsmutnější je smrt nevinných a bezbranných...

06.02.2010 23:04:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí