Milovaná

Milovaná

Anotace: Pro Babičku ...

Ona tu byla,
Ona se smála.
Rýhi do těla laskavostí ryla,
A srdcem s námi si hrála.
My ji milovali,
Nad trapením její se slitovali,
Tak proč musela odejít?
To už přála si branamy smrti projít?
Tak proč už tady není?
Proč její hlasy ostatní nehřejí?:(
Ona už musela,
Musela na cestu dlohou.
Musela do nebes,
To bylo její touhou.
Tak tedy říkáme Sbohem
Měj se tam nahoře krásně
Já spláčím v koutě s rohem
A zde skládam Pohřební básně ....
Sbohem...
Autor Ambinkaaa, 04.05.2009
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí