Trsátko

Trsátko

Anotace: ............

Ticho
svíčky hoří
pentagram múzy
přízraků noci
probouzí se

než koncert začne
měsíční světlo dopada
na trsátko
které kytarista drží
do prázdná hledí
úsměv zasněný
dnes má

čarodějná noc
neštěstí
vidí tvůj úsměv

tebe
té kouzelnice

spouští potopu
alchymii zvuků
koncert jen pro ni
miliony lidí ho sledují
hraje jen pro ni

mezi tmou a světlem
divadlo rocku
plného života

toulavý havran
na cestě
po duze.
Autor Vlk v rouše, 04.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 26
Poslední tipující: její alter ego, enigman, Isquieasuus, dream in emptiness, Mbonita, Thesssinka, Laivindia, Psavec, Bíša, kikis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezký... To si ty ten kytarista? ..

04.05.2009 22:42:00 | Thesssinka

Moc se mi líbí závěr.

04.05.2009 21:47:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí