Přihrádka

Přihrádka

Anotace: Oprášila jsem stará dílka

Tohle není balada o nevinnosti,
tohle nejsou slova díků.
Teď píšu o lidech sebraných na chodníku.

Miluj mě, miluj mě rychle,
abychom stihli žít bez následků.
Ukrytí ve vzpomínkách našich předků.

Spali jsme včera,
tak můžeme žít věčně.
Žít ze všech sil
a nebo aspoň dostatečně.

Pojď a nech mě, šeptat ti do ucha
třicet dva dní vedle sebe
a ty se pořád držíš spátky.
Pojď a bu´d menší, než si zvyklý,
ať se mi vejdeš do přihrádky.
Autor ClearyD, 04.05.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí