Zvony do nebes ...

Zvony do nebes ...

Anotace: ...

Ona ji slyší,
Ona ji vidí,
Do duše jí proniká.
Oni jsou tiší,
Když stálé naříká.
Oni ji nechápou,
Nic o ní neví.
Potom se proklejou,
Když utopí se vlastní krví.
Pomoc chtěla,
Pomoci muselo se jí dostat.
Ztratila co měla,
Proto před branami smrti chtěla povstát.
Prosila dlouho,
Prosila stále.
Krví barví se jí rouho,
A ona prosí dále.
Chvíle krátí se,
Za chvíli života zbaví se.
Minuta dělí život od smrti,
Vteřiny počítá,
Čímž duše se drtí.
Už minuty blíží konec,
Ona k zemi padá
Už tam nepostává,
Na to zazní pohřební zvonec.
Autor Ambinkaaa, 04.05.2009
Přečteno 311x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plním slib**st

05.05.2009 22:23:00 | rybí prdy

a až si tam ten překlep s branamy dáš na branami máš u mne bod*

04.05.2009 21:05:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí