Život bez hranic

Život bez hranic

Anotace: pohled do budoucna?

Někdy se možná otočí
a pohlédnou zpátky.
Jak chtěli být jak dospělý,
když byli ještě děťi.
Jak potají pili první pivo
a cigarety je lákaly.
Jak venku v noci na sídlišti
s holkama se líbali.
Jak se smáli starším lidem
a na chodníky plyvali.
Jak silácký řeči vedli,
když s plyšákem spávali.
Jak pak do života nastoupili
a nevěděli o něm nic.
A na dětství vzpomínali,
jak na život bez hranic.
Autor urcite.me.neznas, 04.05.2009
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Grungerr, démon zatracení, Mbonita, zlomeny srdce, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, fakt že jo:D

06.05.2009 19:07:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí