Prázdnota

Prázdnota

Anotace: vypsávací

Kolotoč věcí zmatených,
točí se, nejde zastavit,
natáhnout ruku,
chci, dotknout se tě,
ty jsi ve svém světě,
uzavřený asi na věky zůstane..

Ve tmě tápe,
holčička nejistá,
dávno už není tak nevinná,
jak se snad všem zdá,
mnoho věcí chápe,
cestu svou nachází,
když slunce dopadá na její tváře,
stačí si jen přát,
že starosti ji nikdy nezasáhnou,
neuvrhnou v žalář.

V noci slzy kapou na polštář,
nestačíš je utírat,
sny, které snad stále máš,
se pomalu ztrácí,
v prázdnotě, co mě tíží,
tak sama cítit se mám,
lži tvé odkrývat
a čekat, až jednou snad...
slunce vysvitne za mraky,
všechno bude zas jako dřív..
Autor Gabika, 05.05.2009
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, La Suneteto, Bíša, Chancer, no.signal, el viento
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se stane,že jen co slunce zajde
tak každý z nás se dotkne
krasných paprsku
a najde lasku
ve slovíčku,v naději
ať dřív či později
/zajímave super/

06.05.2009 18:21:00 | Radek.oslov.Šafárik

nikdy už nic nebude jako dřív...

06.05.2009 08:47:00 | La Suneteto

No jo, zas prázdnota..nemám jí rád. Radši jsem zavalen prací a starostmi než abych byl prázdný. A že to říkám já ;-)

05.05.2009 16:06:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí