Sváťa

Sváťa

Anotace: Limoška ze skútru

Sveřepý prasák
Zavile civěl
Na zelená dvířka

Jeho obuv byla žlutá
A včely ulítlé

Místo bazénu šlechtil krychli
Snídal kočičí chlupy
Zapíjel to kedlubnem

Jmenoval se Svatopluk
Ale říkali mu - Pluku
A ze všeho nejraději se držel cikorky

V úterý simuloval potrat
Aby nemusel drátovat
A ve středu zatloukl kolík do dřevěného dřeva

Kedlubna jeden

Soustružil ve výtahu profily
Pískal si přitom bandzone band

Nakonec zešílel z rozmaru
A rozkrájel gumu na proužky ze kterých souvisel

Svatopluk Kedlubna

Bez přímotopu byl nesvůj
A lehce nervní
Leč pokašlával a potemněle světlal

Zařízen mezigalakticky
Že jo
Autor Mrášnivor, 05.05.2009
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo

05.05.2009 11:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí