Púpavová.

Púpavová.

Anotace: .....

Keď som bol ešte malý
naháňal som motýľa
na lúke púpavovej.
Bol dúhami pobabraný
rozstrapkaný ako chvíľa
detskej duše hravej.
Ako chlapec som behával bosý
na lúkach plných lienok.
Netušiac,že sa to už nikdy nevráti.
Teraz už viem, že deti bocian nosí.
Teraz sa skladám zo spomienok.
Svoje detstvo nestratím.
Kde je tá lúka púpavová?
Kde je motýľ Admirál?
A kde spávajú lienky?
Mladosť je krásna,keď dlho trvá.
Bože,koľko som sa smial.
Vy moje púpavové spomienky.
Autor solar1, 05.05.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: floreciente, Katyně
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké vzpomínky.....moc milá básnička
Kde jen ty berušky usínají? :-)

05.05.2009 20:26:00 | floreciente

Tak už vim, kde se berou děti! Moc milá básnička.K.

05.05.2009 14:26:00 | Katyně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí