Zbavení vtipu

Zbavení vtipu

Anotace: ne z bavení...ale zbavení

Vyčítali ti,že ses narodil
sčítali, kolikrát jsi umřel
odčítali tvoje roky
a dělili je počtem dnů,
kdy ses měl stát
dvorním bavičem

Jsi ubožák
chrlíš bláznivými nápady
perlíš jedno slovo za druhým
až popadneš dech,
vem roha
nemá budoucnost bavit lidi
trapnými vtipy,
dnes i dobře utrousená poznámka
nemusí rozesmát
raděj se zbav vtipů
než někoho zbavíš příčetnosti
Autor Tomáš Přidal, 05.05.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí