co mám si myslet....?

co mám si myslet....?

Anotace: on sám ví...

Znám tě jen krátce,
tak co si myslet mám..?!

Vypadá to, že si semnou hraješ,
nebo si vážně semnou být přeješ..?!

Já to neumím odhalit,
nechci se zase poranit.

Že ti své srdce dám,
a ty najednou zavřeš krám.

toho se bojím nejvíc, že jsem jen hračka, která by udělala vše pro tvé štěstí,
co když se ti to tak jen líbí..?!

A co když ti řeknu co cítím..??

Co když se na mě vykašleš,
do očí se mi ještě vysměješ..??

Tohle riskovat nebudu,
jinak svoje srdce tase rozbiju.

Ty snad máš mě rád,
ale nedáváš to nijak znát.

Proto se krásně měj,
ale s jinou si tohle hrej..! :-(
Autor šášátko, 05.05.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí